Seminarium och mingel under Uppsala kortfilmfestival

Festivalcentrum besöker Uppsala kortfilmfestival och arrangerar ett samtal och ett mingel Kom och prata och byt erfarenheter med oss!

 

Visningsfönster för kortfilm

Hur hittar kortfilmer sin publik i ett allt mer svårjobbat medielandskap? I seminariet utforskar panelen olika typer av visningsfönster för kortfilmer, med utgångspunkt filmfestivaler och onlineplattformar. Var, hur, och varför kollar vi kortfilmer idag? Och hur ska kortfilmer visas och distribueras i framtiden? Medverkande: Maja Kekonius (Göteborg Film Festival), Olle Agebro (Draken Film), Daniel Ebner (VIS Vienna Shorts) och Eva Thunell (Shortly). Moderator: Ulrika Bandeira (Festivalcentrum).
När: fredag 26 oktober kl 16.00-17.00
Var: Grand

Samtalet följs av ett mingel!